12 січня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська провела зустріч з представником Корпусу Миру США Габріелем Кортезом. Волонтер з Америки, котрий упродовж двох років перебуватиме в Україні з метою досвіду роботи з українськими дітьми та вивчення англійської мови, повідомив Нілі Василівні про відкриття англійського клубу при центральній районній бібліотеці. Як запевнив Габріель Кортез, це безкоштовний клуб для тих, хто хоче удосконалювати, практикувати і вивчати англійську з носієм мови.

Отже, заняття проводитимуться в центральній районній бібліотеці щонеділі об 11.30 для учнів старших класів та об 14.00 для дорослих. Запрошуємо усіх бажаючих до спілкування, на вас чекають цікаві завдання, дискусії та багато іншого.

Довідково:

 Корпус Миру США розпочав свою діяльність в Україні згідно з офіційною угодою, підписаною Президентом України Леонідом Кравчуком та Президентом США Джорджем Бушем у травні 1992 року у Вашингтоні. Завдання добровольців Корпусу Миру полягає у сприянні обміну знаннями та досвідом між людьми й організаціями України. Волонтери не забезпечують організації фінансами, устаткуванням або товаром, вони впроваджують різноманітні проекти і підтримують соціальні, економічні, освітні, культурологічні та інші об’єднання й організації.