10 вересня 2018 року в малому залі адмінбудинку  під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Склонного відбулось засідання  районної робочої групи з питань забезпечення дотримання чинного законодавства при організації та здійсненні перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування в районі. Участь у засіданні взяла міський голова Ніла Островська.

На порядку денному обговорено ряд актуальних питань пасажирських перевезень в районі, а саме пільгове перевезення учасників бойових дій (учасників АТО) та інвалідів війни на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району; продовження строку дії договорів з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району – Красилів-Воскодавинці, Красилів-Лагодинці, Красилів-Мотрунки з перевізником ТОВ «Штефанік-Арсенюк» та  зміни розкладу руху автобусів на маршрутах Красилів-Марківці, Красилів-Манівці (перевізник ФОП Леонтієв І.І.).

Захід пройшов у режимі відкритого та активного діалогу, присутні отримали вичерпні відповіді від доповідачів з усіх питань.

Учасники засідання висловили свої пропозиції щодо подальшої співпраці для забезпечення належного транспортного обслуговування жителів району.