3 червня 2018 року  другий рік поспіль за ініціативою представників релігійних конфесій в нашому місті проводиться «Свято сім’ї», яке об’єднує всіх у єдиній меті – на захист життя та сім’ї.

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських  цінностей,  культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. У всі часи за відношенням держави, а також за становищем родини в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім’ї і держави — необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке  цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

Отже, святкування розпочались біля приміщення міського будинку культури під звуки народного аматорського духового оркестру та  оркестру із Польщі, де зібрались сотні жителів міста, дітей, молоді та сімей, які  святковою ходою перейшли до площі Незалежності в центр міста та засвідчили, що сім`я для них — це більше, ніж просто слова.

Олександр Савчук, молитовно розпочав захід, запросивши для спільної молитви всіх священослужителів та міського голову Нілу Василівну Островську, яка, в свою чергу, привітала усіх  жителів громади та гостей зі святом.

Також зі словами настанови звернувся пастор церкви ‘Скеля спасіння’ Юрій Пасічник, пастор ц. ОЦХВЄ Ничипорук Олександр, служитель  ц. ‘Голос вічної любові’ Неручек Олександр та настоятель парафії Пресвятого серця Ісуса Матвій Стибурський.

Свято сім’ї супроводжувалось особливою музичною програмою, за участю учнів Красилівської дитячої школи мистецтв, вокальними номерами представників церков та духового оркестру із Польщі, який був окрасою даного заходу. На завершення свята заступник голови Духовної ради міста Хмельницького, єпископ УЦХВЄ Хмельницької області Ростислав Мурах, закликав до спільної молитви усіх присутніх, за мир та духовні цінності в кожній сім’ї та родині. 

Під час Свята сім’ї, в міському парку відпочинку, для усіх дітей були організовані ігри, конкурси та розваги.