27 березня на зустріч з жителями Печеської сільської ради прибули заступник голови районної ради Микола Білик, начальник відділу персоналу апарату РДА Світлана Олексійчук, начальник загального відділу апарату РДА Марина Кшемінська, керівник Красилівського сервісного центру  обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду у Хмельницькій області Олег Бойчук, начальник управління соціального захисту населення Іван Книш та  провідний спеціаліст Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Віктор Кирилюк.

На території сільської ради два населених пункти – Печеськи та Грицики.  Представники кожного прибули до актового залу Печеської ЗОШ І-ІІІ ст. На адресу кожного представника районних служб надходило чимало запитань.

Зокрема керівник Красилівського сервісного центру  обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду у Хмельницькій області Олег Бойчук, розповів про проведені реформи та зміни у нарахуванні пенсій громадянам України. Він відповів на численні запитання присутніх, зокрема про страховий стаж, перерахунки і доплати до пенсій, наголосивши при цьому, що особи, які не оформлені на роботі офіційно і отримують заробітну плату в конвертах, не матимуть страхового стажу і не зможуть отримати пенсії.

Начальник управління соціального захисту населення Іван Книш розповів про послуги, які надає його служба жителям району. Одна із них – нарахування субсидій. Іван Федорович відповів на запитання жителів громади, яких, в першу чергу, цікавило питання виплати компенсації за зекономлений газ, хто і коли її отримає.

Заступник голови районної ради Микола Білик проінформував присутніх про створення громад та фінансові питання району. Зокрема він розповів про життя новостворених громад, про стан справ у районі, підготовку до роботи дитячого табору відпочинку в Антонінах.

Жителі с.Печеське піднімали питання автобусного перевезення пільговиків, порушення правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами у населеному пункті. Про проблему з водою та вуличним освітленням говорили жителі вулиць Лісової, Польової та Дачної с.Печеське, які розташовані на значній відстані від самого села. У них також відсутній магазин і за товарами першої необхідності доводиться долати значну відстань.

Печеський сільський голова Тетяна Мельник підкреслила, що тільки спільними зусиллями можна вирішити проблеми села і зауважили, що всі підняті питання буде взято до уваги.