14 грудня 2017 році у великому залі адмінбудинку відбулися заходи приурочені Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.                                                       

У заходах взяли участь та виступили перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голова районної ради Василь Пасічник,  секретар міської ради Ірина Морозович.

За активну участь у діяльності районної організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чонобиль України» та  активну громадську позицію грамотами, квітами та подарунками від районної державної адміністрації, районної та міської рад нагороджено 12 ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.

Під час проведення заходу було вшановано пам’ять про загиблих ліквідаторів та  покладено вінки до пам’ятного знаку «Героям та жертвам Чорнобиля».

На зібранні були присутні представники управління соціального захисту населення, Красилівського відділу з питань призначення та виплати пенсій Старокостянтинівського об’єднаного управління пенсійного фонду України, головний лікар центральної районної лікарні Денис Дудко, головний лікар районного Центру первинної медико-соціальної допомоги Олег Ватажук,  які відповіли на запитання ліквідаторів, надали роз’яснення про зміни в новій медичній реформі.

Для всіх присутніх працівники районного Будинку культури, викладачі та учні дитячої музичної школи підготували змістовну концертну програму.