Організація роботи з розгляду звернень та особистого прийому громадян є одним із важливих напрямків діяльності органів державної влади, спрямований на захист конституційних прав і свобод людини і громадянина, зміцнення законності та правопорядку. Так, з метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення, 06 листопада 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська провела особистий прийом громадян.

Питання, з якими звертались жителі району стосувались доплати до тарифної ставки (окладу) кухаря дитячого навчального закладу, зволікання в оформленні документації на земельну ділянку Головним управлінням Держгеокадастру у Хмельницькій області, працевлаштування, проведення ремонтних робіт телефонного зв’язку та радіоточки.

На більшість поставлених питань відвідувачі отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації, а ті звернення громадян, які потребують детального вивчення, будуть доручені керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та установ щодо їх вирішення.