31 серпня 2017 року під головуванням  голови райдержадміністрації Ніли Островської відбулось засідання колегії райдержадміністрації за участю заступника голови районної ради Миколи Білика, керівників окремих підприємств, організацій району, керівників районних служб центральних органів виконавчої влади, начальників відділів, управлінь райдержадміністрації та районної ради, представників органів місцевого самоврядування.

Перед початком роботи колегії Ніла Василівна та районний військовий комісар Андрій Богданов виконали почесну місію – вручили нагороди «Відзнаки Президента України» за участь в антитерористичній операції на сході нашої країни Андрію Лаптєву, Денису Дудку, Сергію Снігуру та подякували за мирне небо на нашій землі. Також перед початком засідання колегії було надано слово начальнику 201-ого навчального центру полковнику Василю Світаку для ознайомлення з роботою центру та кадровими питаннями. Більш детальна інформація про навчальний центр буде висвітлена на сайті згодом.

На порядок денний засідання колегії було винесено 3 питання.

З першого питання про стан готовності навчальних закладів до початку 2017-2018 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період виступила Олена Заїка – начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. (текст доповіді) В свою чергу голова райдержадміністрації Ніла Островська подякувала усім сільським радам, які одним з пріоритетних завдань вбачають розвиток галузі освіти, та зазначила, що в цьому році на ремонти закладів освіти було виділено найбільше коштів як з державного так і з місцевих бюджетів.

З звітом про результати роботи промисловості  району в І півріччі 2017 року присутніх ознайомила Наталія Максимчук — начальник відділу економіки,  торгівлі та розвитку інфраструктури райдержадміністрації. (текст доповіді) Після виступу Наталії Василівни очільниця району Ніла Василівна відзначила велику роль підприємств району у формуванні місцевого бюджету та подякувала керівникам за важку працю, яку довелось провести в зв’язку з втратою в 2014 році ринків збуту та вивести підприємства на новий економічний рівень.

Про стан виконавської дисципліни в районній державній адміністра­ції у ІІ  кварталі 2017 року присутніх поінформувала Ілона Дідик —  завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації. (текст доповіді)