29 червня 2017 року під головуванням  голови райдержадміністрації Ніли Островської відбулось засідання колегії райдержадміністрації за участю  голови районної ради Василя Пасічника, міського голови Анатолія Жовтана, керівників окремих підприємств, організацій району, керівників районних служб центральних органів виконавчої влади, начальників відділів, управлінь райдержадміністрації та районної ради, представників органів місцевого самоврядування.

На порядок денний засідання колегії було винесено 7 питань.

З першого питання  про соціальний захист учасників АТО  та членів їх сімей виступив Книш Іван Федорович – начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації (текст доповіді). В свою чергу, Ніла Василівна дала доручення Івану Федоровичу в п’ятиденний термін зібрати інформацію про надання допомоги учасникам АТО в розрізі сільських рад.

З звітом про роботу Красилівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді присутніх ознайомила Магмет Тамара Володимирівна – директор Красилівського  районного центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді (текст доповіді).

Когунь Андрій Миколайович – начальник Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області висвітлив питання Про стан боротьби із злочинністю та корупцією, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян (текст доповіді).

З четвертого питання про хід виконання розпоряджень голови райдержадміністрації від 06.01.2016 р. №4/2016-р. «Про стан  погашення заборгованості  та підвищення рівня заробітної плати працюючим в районі» та від 12.04.2013 року №138/2013-р. «Про заходи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в районі» виступив Книш Іван Федорович. – начальник управління  соціального захисту населення райдержадміністрації (текст доповіді).

Далі присутні у залі заслухали звіт Антонінського селищного голови Кондратюк Наталії Анатоліївни про роботу виконкому селищної ради щодо здійснення делегованих  повноважень  органів  виконавчої  влади  відповідно  до  Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні» (текст доповіді).

Про роботу служби у справах дітей райдержадміністрації у 2017 році доповіла Тимченко Ольга  Сергіївна.- начальник служби у справах дітей райдержадміністрації (текст доповіді).

Морозович Ірина  Володимирівна —  заступник голови районної державної адміністрації ознайомила присутніх з планом роботи районної дер­жав­ної адміністрації на ІІІ квартал 2017 року.

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято чотири розпорядження та три протокольних рішення.