27 квітня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська та міський голова Анатолій Жовтан взяли участь у  відкритті креативної авторської фотовиставки Stopich & Kovalchul Phorography. Приміщення Красилівської райдержадміністрації стало імпровізованою фотогалереєю. На фото можна було побачити знайомі кожному локації Красилова з нестандартного й оригінального погляду. Автори фото Назар Стьопич та Артем Ковальчук  справді люблять своє місто і бачать його цікавим, таємничим, непередбачуваним, але водночас комфортним і спокійним.

Ніла Василівна привітала авторів із успішним дебютом і висловила готовність сприяти подібним ініціативам і надалі.

Тепер кожен поціновувач фотомистецтва може насолодитися чудовими фото і навіть подумати про власну персональну виставку, адже ця фотоекспозиція діятиме постійно. Фотовиставка молодих талантів Назара Стьопича і Артема Ковальчука є першим і надзвичайно успішним діалогом між владою і громадою, який надихає на нові експерименти, ідеї і проекти. Озвучена ідея створення аматорського фотоклубу є логічним продовженням такої синергії.

Гості, рідні і друзі юних фотографів мали змогу поспілкуватися і поділитися враженнями від фото у неформальній і дружній атмосфері.

Наше місто змінюється, ми стаємо більш відкритими для нового, ми готові уже сьогодні демонструвати, що європейські цінності, досвід і практики стають частиною нашого життя.

Ми пишаємося тим, що наші діти такі талановиті, а ми готові підтримати їх. Тому окрема подяка тим, без кого ця фотовиставка не відбулася б:  голові Красилівської райдержадміністрації Нілі Островській та депутату Хмельницької обласної ради Олегу Білявцю.

Фотовиставка Stopich & Kovalchul Phorography діятиме до 1 червня 2017 року у приміщенні адмінбудівлі на третьому поверсі (пл. Незалежності, 2), тому запрошуємо усіх відвідати її.

Бажаємо авторам Назару та Артему натхнення для нових цікавих робіт і бути натхненням для тих молодих талантів, хто ще не наважився заявити про себе, але тепер зможе це зробити.