27 квітня 2020 року під керівництвом  голови райдержадміністрації Василя Кравчука відбулась робоча нарада по питанню ремонту доріг Державного та місцевого  значення за участі заступника голови РДА Олександра Конуся, начальника райавтодору Віктора Панченка, головного спеціаліста відділу захисту довкілля, енергетики та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Людмили Болюх.

Під час наради було обговорено низку питань стосовно проведення поточного  ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-230915 Красилів-(Старокостянтинів-Антоніни), яка проходить по території Красилівського району. Крім того, учасниками наради було обговорено питання поточного  ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, а також ямкового ремонту в процесі експлуатації доріг.

Доцільність проведення робіт пов’язана з інтенсивним рухом пасажирського транспорту. зокрема до лікувально-профілактичних та навчальних закладів району.

Віктор Дмитрович наголосив на тому, що роботи розпочнуться одразу, як тільки пройдуть тендерні процедури щодо даного об’єкту. 

Голова адміністрації Василь Кравчук наголосив  начальнику райавтодору на необхідності проіспектувати стан укріплення гідроспоруди на вище зазначеній ділянці дороги .