27 квітня в приміщенні адмінбудинку відбулось позачергове засідання  комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.                                                             

На порядок денний виносилось питання:

  1. Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території району.

 

В ході роботи комісія вирішила рекомендувати органам місцевого самоврядування запровадити заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних i святкових днів (з 00 год. 01 хв. суботи (або першого вихідного дня) до 06.00 години понеділка (або першого робочого дня після вихідних)) до закінчення карантинного періоду.

Зобов’язати Антонінську селищну раду та Кременчуківську сільську раду провести дезінфекцію вулиць, на яких проживають особи з підтвердженою підозрою на коронавірус COVID-19, а також провести дезінфекцію місць масового перебування людей (адмінбудівлі, аптеки, церкви, магазини, школи тощо) на підпорядкованій території.