Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Сьогоднішній день – це підтвердження того, що події 2013 – 2014 років на Майдані змінили та об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні.

Сьогодні, 21 листопада, у День Гідності та Свободи, Красилівщина зібралася на площі Незалежності, біля пам’ятника «Героям України», щоб вшанувати подвиг учасників Революції Гідності та згадати  Героїв Небесної Сотні.

21 листопада – це той день, коли українці зробили свідомий вибір, коли перебороли у собі страх. Саме цього дня 6 років тому на майдані Незалежності в Києві почалися події, що згодом увійшли в історію як Революція Гідності.

У сьогоднішньому заході взяли участь керівники району та міста, учасники Революції гідності, громадськість міста та району, учнівська молодь.

Перед присутніми виступила міський голова Ніла Островська, яка у своєму виступі зазначила:

«Революція Гідності розпочалася, бо вона була невідворотна. І вона триватиме, допоки європейські цінності цивілізованого світу, проголошені на Майдані, не вкоріняться в усіх сферах життя країни.

І ми з Вами не повинні стояти осторонь, і не словом, а доброю справою вкладати свою часточку в розбудову країни, в розбудову своєї громади, чесно та праведно працювати.

Бажаю усім нам впевненості у європейському майбутньому України та віри в себе, віри в свою державу, як вірили ті, хто три холодних місяці не відступали з Майдану та стояли до повної Перемоги над диктатурою!
Слава усім, хто тоді вистояв! Слава Україні!»

Щиро та милозвучно звучали виступи лідерів учнівського самоврядування та учнів Красилівської дитячої школи мистецтв.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до  пам’ятного знаку «Героям України» та Дошки Слави  присутні вшанували пам’ять про загиблих.

Пам’ять та віра в Україну та свій народ — це те, що нині кожен із нас має зберігати в серці, аби подвиг Героїв Небесної Сотні не був даремним.