Відповідно до пункту 59 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року №246, надаємо інформацію про результати проведення конкурсу на зайняття вакантної посади категорії «Б» — завідувача сектору економіки, торгівлі та розвитку інфраструктури Красилівської районної державної адміністрації Хмельницької області.

Конкурс оголошено розпорядженням першого заступника голови Красилівської районної державної адміністрації від 10.05.2019 року №40/2019-р/к «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача сектору економіки, торгівлі та розвитку інфраструктури райдержадміністрації».

Інформацію про проведення конкурсу було розміщено на офіційних сайтах Національного агентства України з питань державної служби (порядковий номер 144702) та Красилівської районної державної адміністрації.

Результати проведення конкурсу:

з/п

Найменування посади Прізвище, ім’я по батькові Загальний

результат

конкурсу

Примітка
1. Завідувач сектору економіки, торгівлі та розвитку інфраструктури Красилівської районної державної адміністрації Хмельницької області

Славіна

Лариса

Василівна

6,25

Переможець