Сонячний літній день 4 червня 2017 року став хвилюючою подією для села Яворівці. Місцева школа, багата своєю історією та освітянськими звершеннями, поколіннями мудрих педагогів і вдячних за науку випускників,  святкувала 125-річний ювілей.

На ювілей завітали: голова районної державної адміністрації Ніла  Островська, заступник голови райдержадміністрації Ірина  Морозович, начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Заїка, голова районної профспілкової організації працівників освіти Володимир Іванович Снігур, депутат районної ради та представник від ТОВ «Агропартнер» Володимир  Хельменко, сільський голова Анатолій Дзюбак, ветерани педагогічної праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку, випускники школи 1930-2016 років.

З вітаннями та найкращими побажаннями до присутніх звернулися гості та випускники різних поколінь, висловлюючи подяку директору школи Валентині Огороднік та педагогічному колективу.

Школа радо зустрічала гостей та випускників, даруючи їм приємні музичні мелодії, що навівали спогади про безтурботний і радісний час шкільного життя, сповненого веселих моментів і яскравих вражень.

Святкова програма з нагоди ювілею відбулася в місцевому будинку культури.