01 червня 2017 року  голова районної державної адміністрації Ніла Островська, заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович, голова районної ради Василь Пасічник, міський голова Анатолій Жовтан, заступник міського голови Марина Слободянюк та начальник управління освіти, молоді та спорту Олена Заїка взяли участь у святкових заходах з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Зробити дитинство щасливим – це, звичайно, завдання усіх нас — дорослих. Але 1-го червня, у Міжнародний день захисту дітей, суспільство наче підбиває певні підсумки, намагаючись з’ясувати, що зроблено в цьому напрямку, чи є прогрес, накреслює перспективи на майбутнє. Водночас, це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

З нагоди свята зібрались діти дошкільних навчальних закладів № 1 «Веселка», № 4 «Сонечко», № 6 «Ромашка»,  № 10 «Золота рибка»  міста Красилів, завідувачі, вихователі-методисти, вихователі, музичні керівники, інструктори з фізичної культури, помічники вихователів,  батьки та громадськість міста.

Учасників свята  привітали:  голова районної державної адміністрації Островська Н.В., голова районної ради Пасічник В.С., міський голова Жовтан А.І., начальник управління освіти, молоді та спорту Заїка О.М.

За участю дітей та педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів міста проведено музично-розважальну програму «Щасливе дитинство».