Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Цьогоріч свято припадає на 15 листопада.

Сьогодні, 13 листопада, дотримуючись усіх карантинних обмежень керівництво району привітали аграріїв Красилівщини.

Традиційно кращих працівників нагодили грамотами та символічними подарунками.

Почесною Грамотою Хмельницької обласної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток і підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва області та з нагоди Дня працівників сільського господарства нагороджено ПОЛЯНОВСЬКОГО Анатолія Романовича – директора ТОВ «Агропром 2008», с.Чепелівка Красилівського району.

Грамотою Хмельницької обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва, досягнення вагомих показників у трудовій діяльності та з нагоди Дня працівників сільського господарства нагороджено ПАЛЯНИЦЮ Володимира Васильовича – голову селянського (фермерського) господарства «Деметра-Агро» с. Гриценки (Хмельницького району).

Грамотами районної ради та районної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток сільського господарства, сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня працівників сільського господарства нагороджено:

ГОРБАЧУКА Андрія Андрійовича — заступника директора ТОВ «Довіра» смт Антоніни;

КУЯНА Олега Володимировича — тракториста — машиніста ТОВ «Житниця –Поділля» с. Щиборівка;

МИДЗЯНОВСЬКОГО Леоніда Леонідовича — оператора свинарських комплексів і механізованих ферм ТОВ «Агропартнер-1» с. Воскодавинці;

ПЕТРУКА Романа Борисовича — агронома ФГ «Сорокодуби  с. Сорокодуби;

РИЖУКА Віталія Володимировича тракториста — машиніста СТОВ «Агрокрай» с. Кузьмин.

Ми висловлюємо шану та подяку всім, хто з року в рік забезпечує зростання агропромислового комплексу України. Нехай ваші ниви колосяться гарними врожаями, а природні негаразди обходять стороною ваші угіддя. Бажаємо міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків, добробуту та благополуччя!