23 квітня 2020 року проведено позачергове засідання  комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Розглянуто одне питання порядку денного, а саме «Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території району»

За результатами виступів, з урахуванням обговорення комісія вирішила: з метою ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня,  забезпечення санітарного епідемічного благополуччя населення, на виконання положень статті 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статей 30, 40-41 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 і постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21 квітня 2020 року № 11 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в поминальні дні»:

  1. Органам місцевого самоврядування, з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в місцях перебування масового скупчення людей, закрити для відвідування кладовища в поминальні дні (на період карантину), крім випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, зокрема, участі не більше ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри.
  2. Рекомендувати органам місцевого самоврядування та священнослужителям перенести поминальні дні на Троїцьку поминальну суботу (6 червня 2020);
  3. Начальнику Красилівського відділу поліції ГУ НП в Хмельницькій області здійснити контроль закриття для відвідування кладовищ у традиційні післяпасхальні (післявеликодні) поминальні дні шляхом діяльності рейдових груп.