7 листопада у Великому залі адмінбудинку відбулася зустріч із методистом Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ковальчук І.А. та представниками ВНЗ з метою інформування старшокласників та вчителів щодо порядку та особливостей проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання, використання його результатів під час вступу до закладів вищої освіти і зарахування як оцінок за державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти. Серед присутніх були  Володимир Снігур — начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської РДА, Олена Заїка -начальник відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради, методисти РМК, заступники з навчально-виховної роботи ЗЗСО, класні керівники та учні 11 класів .

Ковальчук І.А., методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, ознайомила з особливостями ЗНО-2020 та пробного ЗНО-2020, умовами реєстрації, характеристиками сертифікаційних робіт з української мови та літератури, історії України, математики (Презентація).

Ляшук Р.М., начальник кафедри теорії та історії держави і права та приватно-правових дисциплін Національної Академії Державної прикордонної служби України, ознайомив з правилами прийому до ВУЗу, матеріально-технічною базою, викладацьким складом Національної Академії Державної прикордонної служби України (Презентація).

Захарчук В.М., відповідальний секретар приймальної комісії, ознайомив з правилами прийому, матеріально-технічною базою, викладацьким складом Хмельницького університету управління та права (Презентація).

Мартинюк А.В., відповідальний секретар приймальної комісії Хмельницького національного університету, ознайомив із особливостями вступної кампанії 2020 року та умовами прийому до ХНУ (Презентація).