Віншування дня сільського трударя — це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України! Адже хліб на столі – символ достатку і благополуччя народу.

В усі часи аграрне виробництво було і залишається набагато більшим і вагомішим поняттям, ніж просто сектор економіки. Це – кістяк життєдіяльності держави і нашого краю, запорука стабільності і впевненості у завтрашньому дні, це – життя і добробут подолян. І приємно констатувати,  що наші представники найблагороднішої професії хлібороба й годувальника завдяки нелегкій щоденній праці та умілому господарюванню вже декілька років поспіль доводять усій державі, що вони найкращі.

Ми пишаємося тим, що у цьому році на Хмельниччині зібрано найвищі в державі врожаї ранніх зернових культур, кукурудзи, цукрових буряків та гречки. І у цьому році є усі передумови, щоб зібрати більше 3 мільйонів тонн врожаю зерна. Зберігається позитивна тенденція щодо розвитку галузі тваринництва, поступово нарощуються обсяги виробництва сільськогосподарської продукції, підвищується її конкурентоспроможність, безперебійно задовольняються потреби переробної і харчової промисловості.

У передсвятковий  день висловлюємо вам, шановні хлібороби, слова глибокої поваги і вдячності за сумлінне виконання свого обов’язку, за те, що душею і серцем вболіваєте за розвиток рідного краю, реальними справами робите все для того, аби щедро родила Подільська земля.

Від щирого серця зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та нових вагомих досягнень в ім’я зміцнення України! Нехай рік за роком рясно колоситься золота нива, зростає добробут та процвітає благодатно наша рідна Хмельниччина!

Зі святом вас, шановні хлібороби!

З глибокою повагою

голова обласної державної

адміністрації

голова обласної ради
Олександр Корнійчук Михайло загородний