Сьогодні, 19 січня, ми відзначаємо свято Водохреща (Богоявлення або Йордан) — третє і завершальне велике свято Різдвяно-Новорічного циклу, яке урочисто святкують православні та греко-католики. Це не просто християнська традиція, релігійне свято, а й велике таїнство. Прийнявши понад дві тисячі років тому хрещення в річці Йордан, Господь освятив усі водні простори Землі. З моменту освячення річок, озер та криниць хрестом і молитвою вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха та наповнює життєдайною енергією.

Цього дня християни традиційно вітаючи одні одних бажають здоров’я від цілющої йорданської святої води. Нехай це свято додасть нам сили і натхнення до щоденних добрих справ,  зцілить наші тіла і наші душі.

У такі дні ми відчуваємо себе великою єдиною родиною. Багато людей купаються у річках та водоймах, ця традиція також є і у нашому районі. Ми усі відчуваємо піднесення і радість. Тож нехай такий гарний настрій буде з нами у всі дні року. Бажаю вам невичерпної енергії, незламної віри у краще та нових звершень на благо усіх жителів Красилівщини та всієї України.

Зі світлим і чистим Хрещенням Господнім! Христос охрещається! В Йордані!

З повагою

голова райдержадміністрації                                                                                                             Ніла Островська