Від імені райдержадміністрації  хочу привітати вас з найсвітлішим та величним святом всього людства – Пасха Господня!

Для українського народу, як і всього християнського  світу, Великдень сповнений величним змістом, що  знаменує перемогу добра над злом, торжество істини і справедливості, віри в людський  дух.

У цей весняний день премудрості та ласки Господньої, ми відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми – не самотні на цьому світі, бо з нами – Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією.

Тільки в згуртованості  і злагоді, лише спільними  зусиллями ми  зможемо побудувати сильну демократичну   державу – Україну, поєднавши  цю  нелегку роботу зі  зведенням  і  зміцненням  власного Храму  духовності.

Нехай же поміж нами завжди живуть взаєморозуміння, злагода і справедливість, а Пасхальні дзвони дійдуть до кожного серця і подарують нові надії та сподівання на мир і щастя, стабільність і добробут.

Благополуччя, добра, здоров’я, достатку кожній родині, а  рідній державі — миру, економічного зростання і Божого благословення на довгі та щасливі роки!

Нехай світло Христового Воскресіння  додасть  вам сили, наснаги, наповнить радістю та миром ваші серця.

Веселих та радісних вам свят!

Христос воскрес!

З повагою

 Перший заступник голови районної                      

державної адміністрації                                                                                                   Д.Склонний