Від усього серця щиро вітаю вас із Різдвом Христовим!

Споконвіку Різдво було одним з найголовніших свят нашого народу. На початку року, коли день знову перемагає ніч і світла стає знову більше, ніж темряви, глибоко символічно відзначати народження Ісуса Христа. Прийшовши у світ, Христос дарував нам надію — надію на перемогу навіть над смертю, надію на перемогу над злом. Надію на справедливість, що настільки важлива для України в цей час непростих випробувань, які переживає наша країна.

Різдво Христове — це велетенська спадщина українських звичаїв. У наших колядках та вертепах промовляє сама душа українського народу. В цих по-справжньому щирих та істинно народних текстах ми славимо Новонародженого та бажаємо один одному щастя.

Таємниця народження Ісуса Христа для нас, людей, — велике диво. Воно переконує, що добро обов’язково подолає зло. Ми обов’язково переможемо, як заповідав нам апостол Павло: «Одягнувшись у броню вiри й любові та в шолом надiї на спасiння!»

Щиро вітаб українських воїнів, які стоять сьогодні на захисті Вітчизни.

У ці святкові дні особливо молимося за наших них, і хай Господь збереже їхні життя. Як свята Церква духовно захищає нас з небес, так наше героїчне військо береже нас на землі.

Бажаю всім родинного тепла та затишку, благословенної різдвяної зірки, смачної куті.

Хай в Україну прийде довгоочікуваний Божий мир. І хай Господь благословить кожну українську родину та кожного українця. У день Христового Різдва давайте вітати одне одного словами, які українці повторювали протягом багатьох століть: «Христос народився! Славімо його!»

 

З повагою

 Перший заступник голови                                              

районної державної адміністрації                                                                Д.Склонний