Указом Президента України від 16 січня 2020 року № 13/2020 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році”, визначені строки весняного призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України в 2020 році.  

21 липня 2020 року в м. Красилів на території Красилівського районного військового комісаріату відбулись проводи призовників 1993-2002 років народження на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Привітав юнаків із цією важливою подією в їх житті голова Красилівської райдержадміністрації Василь Кравчук. Він побажав призовникам міцного здоров’я, успіхів, з честю та гідністю виконати почесний обов’язок громадянина України, здоровими і змужнілими повернутись додому, а також подякував батькам за належне виховання їх синів.  

Із напутніми словами до призовників звернувся також військовий комісар Красилівського районного військового комісаріату, підполковник Євгеній Жук.

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.