Уже завтра по всій Україні розпочнеться новий 2020-2021 навчальний рік.
 
Свої двері для діток радо відчинять 22 заклади дошкільної освіти та 22 заклади загальної середньої освіти району (7 ЗЗСО І – ІІ ступенів та 15 ЗЗСО І – ІІІ ступенів).
 
Приємно зауважити, що цьогоріч зовсім іншою зустріне своїх учнів будівля Заслучненський ліцею ім. О. Іщука, що є одним із проєктів регіонального розвитку та реалізовується за рахунок коштів ДФРР та співфінансування з районного бюджету.
 
Рішенням сорок сьомої позачергової сесії Красилівської районної ради від 17 липня поточного року Кошелівському ліцею змінено назву і присвоєно ім’я Заслуженого працівника сільського господарства України – Ковальчука Володимира Федоровича, нашого земляка, людини, завдяки якій була побудована Кошелівська ЗОШ І-ІІІ ступенів у 1988 році. Володимир Федорович — це людина, що поєднувала в собі честь, мудрість, розум, справедливість та хазяйновитість. Він, будучи добрим господарем землі, залишався турботливим керівником, піклувався про працівників, ветеранів, пенсіонерів та молодь, вирішував проблеми школи, медицини та культури.
В 2002 році Указом Президента України В.Ф. Ковальчуку присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства України», нагороджений «Орденом за заслуги» — 3-ого і 2-ого ступеня.
 
Віримо, що учні Кошелівського ліцею шануватимуть пам’ять Володимира Ковальчука та будуть радувати всіх своїми здобутками та перемогами