27 листопада 2019 року в Якимівській ЗОШ І-ІІ ступенів фахівець із соціальної роботи Красилівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який працює на території Гриценківської сільської ради –  Мацюк О.І.,  провела бесіду «Насильство в сім’ї». «Як захистити себе та родину»  в рамках проведення акції «16 днів проти насильства». Учні отримали інформацію про те куди можна звертатися у випадку проявів насильства у сім’ї, обговорено алгоритм поведінки у небезпечних ситуаціях, надано дітям практичні поради, які здатні допомогти жертвам домашнього насильства захистити свої права та розірвати коло насильства в сім’ї.

В рамках приєднання України до Всесвітньої акції « 16 днів проти насильства» фахівець із соціальної роботи О.Ящук та бібліотекар  Кременчуківської сільській ради Л.Калабаєва у приміщенні бібліотеки провели із батьками багатодітних сімей бесіду «Попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми».       

Батькам було наголошено на основних проявах жорстокого поводження та зневажання дітей, способах недопущення цього явища, на запобіжних заходах проти насильства над дітьми та покаранні за злочини проти дітей, передбаченому кодексом України.