27 травня у місті Хмельницький відбулося урочисте відкриття оновленого після реконструкції легкоатлетичного ядра на стадіоні «Поділлля», який відтепер може приймати змагання всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Першими на оновлені доріжки вийшли легкоатлети-ветерани, далі до них приєдналися різні покоління спортсменів. Заслужені спортсмени Хмельниччини були відзначені Подяками та цінними подарунками.

Продовжилося спортивне свято VII літніми обласними Іграми ветеранів спорту пам’яті М. М. Баки серед міст та районів Хмельниччини з легкої атлетики. Традиційно у змаганнях взяв участь Красилівчанин, ветеран спорту, призер Європи та неодноразовий чемпіон України з легкої атлетики Микола Оніщук, який у спортивній ходьбі на 2000 м. зайняв перше місце, показавши результат 11 хв. 54 сек.

Микола Никифорович нагороджений Грамотою Управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації та золотою медаллю Національного олімпійського комітету України.

Вітаємо нашого видатного легкоатлета з перемогою! Бажаємо йому вдалих стартів та переможних фінішів, міцного здоров’я, наснаги та радості від перемог!