Коли приходить місяць грудень всі діти з нетерпінням чекають Дня Святого Миколая-Чудотворця. Цього святого споконвіку любила і шанувала Україна тому, що він приносив у дім родинну радість, душевний спокій, а ще захищав бідних та маленьких дітей. 

Тому 19 грудня 2019 року в будинку творчості дітей та юнацтва відбулося святкове дійство для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Привітати юних красилівчан із святом завітала міський голова Ніла Островська, яка побажала дітям зростати здоровими та щасливими – на радість батькам і керівникам, а Україні — на славу. На святі також були присутні заступник керівника апарату Красилівської РДА Світлана Олексійчук, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської РДА Володимир Снігур, начальник відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради Олена Заїка. 

Діти, поринули в атмосферу справжнього свята. Гарний настрій, радісні емоції та яскраві враження подарували для присутніх вихованці та викладачі будинку творчості дітей та юнацтва.

І як годиться, по традиції Святий Миколай подарував кожному подарунки та солодощі, про які заздалегідь подбала міська рада та районна державна адміністрація.

Щира та дружня атмосфера зігріла світлом душі дітей, котрі за своє коротке життя відчули холодний подих долі. Віримо, що Господь ніколи не покине цих дітей на життєвих перехрестях, а щедро обдаровуватиме їх своїми ласками.

Красилівська районна державна адміністрація висловлює щиру вдячність директору ДП «Красилівського агрегатного заводу» Олександру Феодосієвичу Процюку за придбані солодкі подарунки для дітей.