Один із проєктів регіонального розвитку, що реалізовується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку – це проєкт під назвою «Капітальний ремонт Заслучненського ліцею ім. О. Іщука по вул.Шкільній,1 в с. Заслучне Красилівського району Хмельницької області» .

25 червня 2020 року голова Красилівської РДА Василь Кравчук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Володимир Снігур здійснили робочий візит в с.Заслучне з метою огляду стану будівлі Заслучненського ліцею ім. О. Іщука та перевірки виконання проєкту. На виїзній нараді також були присутні представник ПМП «Лідер», інженер технічного нагляду даного об’єкту Володимир Рабчук,  голова Заслучненської сільської ради Анатолій Розумний, директор Заслучненського ліцею ім. О. Іщука Лідія Чебанаш.

При огляді виявлено, що значна частина роботи вже виконана, укріплено та утеплено фасад будівлі загальноосвітньої школи, перекрито дах, виконано роботи по фактурній штукатурці «короїд» та пофарбовано будівлю школи. У початковій школі укріплено частину стін, замінено віконні блоки.

На даний момент тривають завершальні ремонтні роботи, потрібно виконати внутрішні ремонтні роботи, зробити відкоси на вікнах. Голова РДА Василь Кравчук зауважив, що при розробці проєкту частина робіт, які необхідні не були враховані, що привело за залучення додаткових коштів, які не передбачені. Потрібно провести водовідвід, навісний дах в певних місцях, відливи.

Після виділення другого траншу в рамках програми визначено першочерговість робіт капітального ремонту початкової школи: укріплення фундаменту, заміна даху дошкільного навчального закладу, утеплення фасаду,  виконання робіт по фактурній штукатурці «короїд» та фарбування будівлі початкової школи. Роботи планується розпочати в першій частині липня поточного року.

Тож  крок за кроком, ми разом зможемо забезпечити гідні умови навчання наших дітей, що сприятиме розвитку нашого району та держави в цілому.