З метою сприяння у наданнi послуг особам, якi постраждали вiд домашнього насильства, зокрема в частинi забезпечення мiсцем тимчасового, безпечного, цiлодобового перебування, органiзацiї допомоги особам, якi опинились в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких вiдсутнi документи, що посвiдчують особу, як наслiдок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв’язкiв мiж мамою та дитиною — органiзовано роботу Кризового центру для жiнок iз дiтьми «Micтo Добра»:

 Мiсцезнаходження: м. Чернiвцi, вул, Рiчна,10;

 Контакти: 0 800 503 231 безкоштовний з ycix номерів по Україні;

                   +З8 (099) 2000 103 офiс БФ «Я майбутнє України»;

                   050 243 6971 керiвник Марта Левченко;

Електронна адреса: cityоfgoodness@gmail.com;

Офiцiйний сайт https ://misto-dobra.com.ua .

Кризовий центр для жінок iз дітьми —  це не тільки тимчасовий притулок та мiсце безпечного проживання постраждалих від домашнього насильства, але й комплексна програма соціалізації жінок, по завершенню якої жінка-мама самостiйно вміє забезпечувати себе та своїх дітей.

У примiщенні Кризового центру облаштовано 27 житлових кімнат для  цiлодобового перебування 80 осiб, якi забезпечуються всіма необхiдними речами, засобами гігієни, продуктами харчування. Разом з тим, умови перебування адаптовані для осiб з інвалідністю.

 Мешканцями Кризового центру «Місто Добрa» можутъ бути жiнки iз дітьми з  усіх  областей України та громадянки інших країн, які потребують допомоги на території України.

Мешканцi притулку отримують квалiфiковану медичну, психологічну, юридичну, педагогiчну допомогу, здобувають навички ведення домашнього господарства, за потреби можуть здобути освіту, працевлаштуватись.

Програма розвитку є індивідуальною і базується виключно на бажаннi та потенцiалі самої жінки.

За детальною інформацією, щодо зарахування до Кризового центру, необхідно звертатися  до Красилівського районного центру соціальних служб, за адресою : м. Красилів, пл. Незалежності, 2; т.4-22-50.