Завершилися бурякові жнива. Сільськогосподарські підприємства доклали усіх зусиль, аби без втрат вивезти сировину на переробні підприємства. Однак, вивозячи цукрові буряки, мало хто задумувався про те, що з поля на дороги з твердим покриттям, автомобілі вивозять грунт, який не покращує якість і без того далеко не ідеальних шляхів.

У результаті створюються проблеми для інших водіїв, особливо спеціального транспорту – автомобілів швидкої допомоги, пожежників, рятувальників.

У зв’язку з цим перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний та голова районної ради Василь Пасічник провели зустріч з керівниками сільськогосподарських агроформувань району, за участю начальника філії «Красилівський райавтодор» ДП Хмельницького облавтодору Віктора Панченка, заступника начальника Красилівського відділу поліції Вадима Осадчука.

На жаль, на зустріч з’явилися не всі запрошені керівники  агроформувань району.

Основний наголос, в розмові, що відбулася між керівниками району і запрошеними, ставився на збереженні доріг та проведення ремонту підтримання їх стану, адже не секрет, що окремі ділянки доріг поблизу сіл Ледянка, Росолівці, Малі Зозулинці, Великі Орлинці та багато інших, знаходяться в майже аварійному стані і створюють незручності, а в окремих випадках стають небезпечними і можуть бути причиною ДТП.

Керівники району поставили перед представниками сільськогосподарських агроформувань завдання: вирішити питання про зачищення доріг від нанесеного з поля грунту і провести грейдерування узбіччя доріг, що дозволить зберегти якість автошляхів.

Зокрема було підписано меморандум між Ледянською сільською радою та СТОВ «Довіра» щодо відновлення дорожнього покриття між селами Корчівка і Ледянка протяжністю близько 5 км

Учасники зустрічі визначилися з ділянками автошляхів та узбіч, які погодилися привести в належний стан.