Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Молодь району постійно залучається до занять фізичною культурою і спортом та є активним ініціатором та учасником як районних так і міських Чемпіонатів, Турнірів з різних видів спорту.

1 лютого 2020 року на базі Заслучненського ліцею ім. О. Іщука  молодь Красилівського району мали честь віддати шану Герою Соціалістичної Праці, ветерану  Другої Світової  війни, голові  правління колгоспу „Радянська Україна” впродовж 40 років Масловському Івану Оверковичу (21.01.1915 р.− 23.01.2000 р.), уродженцю села Заслучне Красилівського району. На знак світлої пам’яті земляку проведено другий етап районних змагань з волейболу на Кубок ім. І.О. Масловського.

Змагання розпочалися з урочистостей, на яких були присутні начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Снігур Володимир Іванович, голова Заслучненської об’єднаної територіальної громади Розумний Анатолій Григорович, головний спеціаліст відділу молоді, спорту та комунікацій з громадськістю управління освіти Лігінчук Марина Петрівна, методист районного методичного кабінету фізичної культури і Захисту Вітчизни Петричук Ігор Васильович.

У боротьбі за Кубок ім .І.О.Масловського змагались п’ять команд з району та Красилівської ОТГ.

Переможцем Турніру стала команда м. Красилова, ІІ місце вибороли волейболісти із с. Чепелівка, а бронзовими призерами стали спортсмени із с.Заслучне. За активну участь у змаганнях дипломами відзначені команди с. Печеськи та с. Кульчини.

Начальник управління освіти, культури, молоді та спорту РДА  Володимир Снігур нагородив переможців та учасників змагань кубками, медалями, грамотами та подарунками.

Управління освіти, культури, молоді та спорту висловлює щиру вдячність усім учасникам турніру за активну участь у змаганнях, головному судді турніру Вавринчуку Івану Дмитровичу за якісну професійну роботу, директорці Заслучненського ліцею ім. О. Іщука  Чебанаш Лідії Василівні за організацію та створення комфортних умов для проведення Турніру.