Сьогодні, 14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва щиро вітаю учасників АТО, військовослужбовців, працівників військових комісаріатів, волонтерів, ветеранів, воїнів запасу, всіх, хто боронив та боронить наші кордони від ворогів із Днем захисника України!
В цей святковий день щиро бажаю кожному з вас міцного здоров’я, сили духу, невичерпної енергії, віри у краще майбутнє нашої держави, незламної волі, яскравих перемог та патріотизму, який допоможе долати будь-які перешкоди. Нехай всюди вас оберігає Покров Пресвятої Богородиці.
Цього дня ми згадуємо й імена загиблих героїв – усіх, хто заплатив найбільшу в світі ціну за нашу свободу, хто без вагань поклав своє життя за світле майбутнє України, чиї героїчні дії, мужність та самовідданість стають прикладом для майбутніх поколінь.
Сьогодні низько вклоняємося вам, наші воїни, за мужність та відвагу та дякуємо за можливість жити у вільній країні, за наш спокій, за Україну!
Шановні захисники України! Вітаємо вас зі святом та бажаємо міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті. І нехай у нашій Україні запанує довгоочікуваний мир!
З повагою,
Голова райдержадміністрації                                                                        Василь КРАВЧУК