25 липня заступники голови райдержадміністрації Ірина Морозович, районної ради Микола Білик і голова Красилівської районної ради ветеранів Володимир Боднарчук  завітали до жителя м.Красилова, ветерана праці, колишнього начальника Управління сільського господарства, першого заступника голови Красилівського райвиконкому, активного члена районної організації  ветеранів України Алексєєва Олександра Мироновича, щоб привітати його зі славним 80-літтям.

Олександр Миронович проявляв самовіддане старання в роботі, принциповість, гуманізм і милосердя до людей, чим заслужив шану та повагу в колег по роботі, друзів, усіх, з ким довелося працювати і спілкуватися. Своєю активною участю у суспільному житті зміцнював економіку держави та виховував покоління нинішніх українців.

Гості вручили ювіляру подарунки і квіти, побажали міцного здоров’я, життєвих сил, бадьорості духу та сімейного благополуччя.

Відповідно до спільного розпорядження голів районної ради та райдержадміністрації Олександру Мироновичу вручено подяку районної ради та районної державної адміністрації.