8 липня – День родини. Український День родини відносно молоде свято і відзначаєтся з 2012 року.

Родина була і залишається хранителькою духовних цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Тандем сім’ї і держави – необхідна передумова процвітання і добробуту його громадян.

7 липня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська,  голова районної ради Василь Пасічник,  начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Іван Книш та секретар Чепелівської сільської ради Марія Васильчук привітали багатодітну родину Жир Тетяни Сергіївни та Василя Івановича, жителів с. Чепелівки з Днем родини. В родині виховується семеро дітей: Аліна, Дмитро, Валерія, Єгор, Василь, Богдана, Євген. Найстаршій дочці Аліні – 20 років. Незважаючи на свій юний вік вона бореться за мирне небо над нашою Україною, несе службу у збройних силах України на території Донецької області.

 Батьки виховують у дітей високі моральні якості, любов до Батьківщини, працелюбність, чесність і правдивість, простоту і скромність, чуйність та уважність.

З нагоди свята хочеться побажати кожній родині благополуччя, щастя, добробуту. Нехай у Ваших домівках панують мир, злагода та порозуміння. Цінуйте своє сімейне вогнище, бережіть його, не шкодуйте своєї любові для найдорожчих, найближчих людей!