З метою забезпечення всебічного розгляду звернень, оперативного реагування на них, вирішення проблемних питань жителів Красилівського району 26 липня у приміщенні адмінбудинку з 10-00 до 12-00 год проводився виїзний прийом громадян першим заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимиром Кальніченком.

У заході також взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович, заступник голови районної ради Микола Білик і перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Марина Слободянюк.

Усього на прийомі побували чотири мешканці Красилівщини. Так, житель с.Кузьмина звернувся з питанням  законності користування місцевим ставком. Щодо проведення водогону в м.Красилові по вулиці Перемоги звернувся житель м.Красилова, депутат міської ради. Депутат Щиборівської сільської ради просив сприяння у встановленні дорожніх знаків назв населених пунктів Щиборівської сільської ради. Мешканка м.Красилова просила  відновити роботу телефонного зв’язку в с.Лагодинцях.

За результатами виїзного прийому на всі звернення громадян було надано кваліфіковані роз’яснення, окремі взято на контроль для подальшого вивчення та вирішення.