24 лютого заступник голови облдержадміністрації Сергій Ткачук робочим візитом відвідав Красилівський район, де представив Красилівщині нового очільника райдержадміністрації – Василя Кравчука.

 Розпорядження про його призначення підписав Президент України Володимир Зеленський 20 лютого 2020 року. 

Участь у заході взяли народний депутат від партії“Слуга народу” Олена Копанчук, голова районної ради Василь Пасічник, керівники районних служб центральних органів виконавчої влади, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації та районної ради, громадськість, працівники РДА. 

Заступник очільника області привітав Василя Кравчука з призначенням на нову посаду та побажав успіхів в реалізації планів з удосконалення інфраструктурних питань та реалізації реформи децентралізації,  успішного вирішення важливих завдань для розвитку району.

До привітань долучилась народний депутат від партії “Слуга народу” Олена Копанчук. Вона підкреслила, що представники влади мають діяти спільно, бути однією командою і зробити все, щоб країна процвітала, а зокрема і Красилівщина.

У свою чергу, Василь Кравчук подякував за довіру та запевнив, що прикладе максимум зусиль аби район розвивався динамічно, а життя для мешканців було безпечним та комфортним.

Після представлення голови райдержадміністрації відбулась нарада з керівниками першої ланки, де було обговорено низку проблемних питань, що потребують першочергового вирішення.

????????????????????????????????????