В цей нелегкий для країни час у боротьбі з інфекцією COVID-19 влада і бізнес згуртовуються для вирішення проблеми забезпечення лікарень, виділяючи благодійні кошти на необхідні засоби захисту та обладнанням.

«Побороти коронавірус разом» — саме таким гаслом керується один з найбільших Агрохолдингів «АСТАРТА-Київ», який спрямував 25,3 млн грн. для боротьби з пандемією COVID-19.

 На ці кошти представники агропромхолдингу закуповують і передають медичним закладам обладнання, тести, індивідуальні засоби захисту, засоби, що дезінфікують, та інші необхідні матеріали.

Сьогодні, 7 травня, директора ТОВ«Житниця Поділля» Агропромхолдингу «АСТАРТА-Київ» Володимир Турчинець разом із головою Хмельницької облдержадміністрації Дмитром Габінетом, головою Красилівської райдержадміністрації Василем Кравчуком, головою районної ради Василем Пасічником та заступником голови районної ради Миколою Біликом, волонтером-побратимом Валерієм Лобовим передав Красилівській ЦРЛ апарат ШВЛ «BLIZAR», а також захисні костюми, дистанційні термометри та пульсоксиметри. Ця допомога є суттєвою для Красилівщини.

Для багатьох районних лікарень такий апарат – це мрія, адже він доволі дороговартісний, сучасний і вкрай необхідний.

Красилівська державна адміністрація щиро вдячна Агрохолдингу «АСТАРТА-Київ», зокрема директору ТОВ«Житниця Поділля» Володимиру Турчинцю за вагому допомогу та підтримку нашого району, активність та небайдужість!

Бажаємо Володимиру Івановичу доброго здоров’я, щастя та гарних здобутків.