30 листопада 2020 р. о 10:00 годині в приміщені Красилівської районної державної адміністрації за адресою:  м. Красилів, пл. Незалежності, 2,  з метою врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні, що включає розділ «Звіт про стратегічну екологічну оцінку» відбудуться громадські слухання щодо розгляду проекту «Детального плану території зернотоку за межами населеного пункту с.Писарівка на території Заслучненської сільської ради Красилівського району Хмельницької області», розробником якого є фізична особа-підприємець Радзіховська Катерина Олексіївна (м. Хмельницький), замовником — Красилівська районна державна адміністрація Хмельницької області.

Звертаємо увагу, що всі зацікавлені особи мають право подати свої пропозиції по врахуванню громадських інтересів, які будуть розглядатися на громадських слуханнях. Відповідно до законодавства пропозиції мають право подавати:

  1. Повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розробляється Детальний план території;
  2. Юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розробляється Детальний план території;
  3. Власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, та суміжні з територією щодо якої розробляється Детальний план території;
  4. Представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  5. Народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, надані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції громадськості підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проекту Детального плану території у місячний строк.

За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

Пропозиція до Детального плану території подається у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повині містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

           Ознайомитися з матеріалами проекту  детального плану території можливо з  30 жовтня 2020 року  до  30 листопада  2020 року,  в робочі дні з 08.00 години до 12.00 години в приміщенні Красилівської райдержадміністрації, за адресою: м. Красилів, вул. Незалежності, 2, каб.113.  

       Особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій: завідувач сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва Красилівської райдержадміністрації Дузєва Марія Миколаївна (тел.4-29-68).

Опорний план Писарівка — зернотік_

Проектний план Писарівка — зернотік