Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Красилівська РДА повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території з метою розташування гноєсховища у вигляді лагуни закритого типу за межами населеного пункту Сорокодуби Красилівського району Хмельницької області. Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Красилівську РДА Хмельницької області.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту детального плану території.

Ознайомитися з проектом детального плану території та подати свої зауваження і пропозиції можна за адресою: м. Красилів, пл. Незалежності, 2, тел. (038-55)-4-32-68, факс. (038-55)-4-22-99, e-mail: krasrda@krasyliv-rda.gov.ua.

Відповідальна особа: Завідувач сектору містобудування, архітектури житлово – комунального господарства та будівництва Красилівської райдержадміністрації М.М.Дузєва.

Термін подання зауважень та пропозицій становить 30 днів і триватиме до  30.11.2020 року. Пропозиції та зауваження подані після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадське обговорення детального плану території відбудеться 30.11.2020 року в м. Красилів Красилівського району Хмельницької області.

Місце проведення: Адміністративна будівля Красилівської РДА. Початок о 1100.

 

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки при розробленні детального плану території з метою розташування гноєсховища у вигляді лагуни закритого типу за межами населеного пункту Сорокодуби Красилівського району Хмельницької області

 

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ