27 серпня 2018 року в малому залі адмінбудинку  під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Склонного відбулось засідання  районної робочої групи з питань забезпечення дотримання чинного законодавства при організації та здійсненні перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування в районі.

На порядку денному обговорено ряд актуальних питань пасажирських перевезень в районі.

Начальник сектору реагування патрульної поліції №4 Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області капітан поліції Олександр Шевчук поінформував присутніх про необхідність дотримання правил безпеки дорожнього руху при здійснені пасажирських перевезень та про правила надання послуг пасажирським автомобільним транспортом. Зокрема, роз’яснив, що транспортні засоби, які використовуються для перевезення пасажирів, повинні відповідати вимогам безпеки, комфортності, перебувати в належному технічному і санітарному стані, бути укомплектованими згідно вимог законодавства з відповідним оформленням ліцензійної картки. Відмітив про посилення контролю за діяльністю автомобільних перевізників, які працюють поза межами правового поля, так званих «нелегалів».

В ході засідання, обговорено проблемні питання з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не входять за межі території району – Красилів-Радісне, Красилів-Марківці, Красилів-Мончинці.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Склонний наголосив на важливості співпраці задля забезпечення стабільного функціонування автомобільних перевезень у районі, зазначивши, на виконанні перевізниками норм чинного законодавства та умов догорів на перевезення пасажирів.

Захід пройшов у режимі відкритого та активного діалогу, присутні отримали вичерпні відповіді від доповідачів з усіх питань.

Присутні висловили свої пропозиції щодо подальшої співпраці для забезпечення належного транспортного обслуговування жителів району.