2 лютого 2018 року в малому залі адмінбудинку відбулось засідання  районної робочої групи з питань забезпечення дотримання чинного законодавства при організації та здійсненні перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування в районі.

У засіданні взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, начальник відділу економіки, торгівлі та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Наталія Максимчук, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Іван Книш, начальник управління фінансів райдержадміністрації Наталія Кобильчук  та  сільські голови.

На порядку денному обговорено порядок відшкодування коштів приватним перевізникам за перевезення пасажирів пільгової категорії населення на поточний рік в цілому по району та  по кожній сільській раді зокрема.

В ході засідання голови сільських рад зобов’язались на чергових сесіях сільських рад розглянути питання виділення коштів на здійснення відшкодування витрат перевізникам за перевезення пільгових категорій громадян згідно розрахунку потреби на 2018 рік.