21 березня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська провела щотижневу робочу нараду з керівниками районних відділень центральних органів виконавчої влади, керівниками окремих державних установ, організацій району. В нараді взяли участь голова районної ради Василь Пасічник та міський голова Анатолій Жовтан. На нараді розглядались питання забезпечення життєдіяльності району.

На початку наради Ніла Василівна, в зв’язку з загибеллю нашого земляка Миколи Грабарчука в зоні проведення АТО, вкотре звернулась до присутніх з вимогою чітко виконувати свої службові обов’язки і служити державі та українському народу з відповідальністю, щоб наші захисники, які відстоюють незалежність нашої країни на сході України, відчули, що влада на місцях також відстоює вибір українського народу жити в незалежній, європейській державі.

Далі очільниця району приділила основну увагу розгляду питань  криміногенної обстановки в районі, наповнення державного та місцевого бюджетів, контролю за торгівлею підакцизними товарами,  діяльності закладів освіти, медицини, культури, виділення земельних ділянок для учасників АТО, весняного прибирання міста та району.