19 квітня 2018 року на базі Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3  м. Красилів було проведено тренування з практичним відпрацюванням евакуації з учнями та педагогами.

Показовий захід проводився у рамках тижня знань з основ безпечної життєдіяльності.

Почувши сигнал «Тривога» школярі не розгубились, а навпаки дуже вміло, зібрано та без зайвих відволікань покинули свої навчальні класи та під пильним наглядом викладачів вийшли на вулицю.

Під час тренувальної евакуації викладацький персонал навчальних закладів продемонстрував швидкі та злагоджені дії, допомагаючи дітям.

Наприкінці заходу всі учасники тренувань зібралися разом для підведення підсумків проведеної роботи.

Співробітники Служби порятунку «101» спільно з сектором з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації прокоментували хід занять та вказали на наявні недоліки під час проведення евакуації. Також було наголошено на важливості даних тренувань та закликали всіх присутніх відноситись до них серйозно, адже від своєчасних і правильних дій учасників залежать врятовані життя.

Подібні заходи відбуваються у всіх навчальних закладах району. Їх проведення є вкрай важливим, адже від цього залежить правильна поведінка дітей та дорослих під час появи реальної загрози.