20 лютого 2017 року у Красилівському районному будинку творчості дітей та юнацтва відбувся районний збір лідерів учнівського самоврядування «Лідерство – на благо України!». У заході взяли участь 37 лідерів та 28 педагогів-організаторів.

З вітальним словом до присутніх звернулись Тамара Щиборовська, методист районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Анатолій Марценюк, директор Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва.

В теоретичній частині збору були підведені підсумки роботи проекту районної ради лідерів «Твори добро на благо України!», над яким учнівські колективи працювали протягом І семестру 2016-2017 н. р.

Свої відео-звіти про проведені  заходи в рамках проекту презентували учні Кузьминської, Лагодинецької, Митинецької,  Заслучненської ЗОШ І-ІІІ ст., Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Закриницької ЗОШ І-ІІ ст. та педагог-організатор Севрюківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Всі учнівські колективи, які взяли участь у проекті «Твори добро на благо України!» нагороджені Грамотами Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва і районної ради лідерів учнівського самоврядування.

Методист Будинку творчості Ірина Ковтун ознайомила усіх із планом роботи учнівського самоврядування на ІІ семестр 2016-2017 н. р.

У практичній частині збору лідери та педагоги-організатори взяли участь у районних заходах, приурочених пам’яті Героїв Небесної Сотні та колективній творчій справі «Вінок добра для рідної країни».

Завершився районний збір лідерів учнівського самоврядування традиційним лідерським колом «Ми – одна команда!».