Цими вихідними, оновлений після капітального ремонту спортивний комплекс Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи поринув у сучасне китайське мистецтво рукопашного бою.

Під патронатом Хмельницької обласної федерації ушу, за підтримки Красилівської районної державної адміністрації, Красилівської міської ради та спортивного клубу «Сокіл» Красилівщина вдруге приймає Кубок Хмельницької області з ушу у розділі саньшоу. Кубок області з ушу саньшоу є основним етапом відбору спортсменів до складу збірної команди Хмельницької області на 2017 рік.

Учасниками змагань було близько 70 вихованців із п’яти спортивних клубів, два із яких «Сокіл» (тренер – Віктор Голобєв) та «Кудо» (тренер – Руслан Гайнулін) представляли Красилівський район, інші спортивні клуби, такі як «Яструб» (тренер – Роман Ставський), «Плага» (тренер – Олександр Остапчук) та «Файт-Арт» (тренер – Олександр Руднєв) були гостями із міста Хмельницький.

На урочистій церемонії відкриття змагань присутніх привітали заступник голови районної державної адміністрації Ірина Морозович, начальник управління освіти, молоді та спорту Олена Заїка, начальник відділу молоді, спорту та комунікацій з громадськістю Дмитро Шейгис, Красилівський міський голова Анатолій Жовтан, президент Хмельницької обласної федерації ушу Сергій Тулюк та директор Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Катерина Корольчук. 

Нагородили переможців і призерів змагань Дипломами управління освіти, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації відповідних ступенів та медалями.

Усі учасники змагань продемонстрували високу підготовку та гідні результати. Але, все ж таки найкращими були вихованці Красилівського спортивного клубу «Сокіл» здобувши 11 золотих, 10 срібних та 3 бронзових медалі.

Пишаємося нашими спортсменами! Бажаємо їм таких же успішних результатів на Чемпіонаті України, Світовій та Європейській аренах. 

 Суддівська колегія змагань: головний суддя – Сергій Тулюк, секретар – Віктор Голубєв. Судді: Ігор Пічугін, Андрій Пилипчук, Віктор Білик, Роман Степасюк, Ілля Якимчук, Микола Павловський та Олександр Білик. 

  Довідково:

Ушу саньшоу як вид спорту народився на основі багатовікових традицій китайських бойових мистецтв, і за короткий час отримав визнання в більш ніж 70 країнах світу, в тому числі і в Україні. Ушу саньшоу відрізняється від інших спортивних видів тим, що це єдиноборство в системі повного контакту, об’єднує в собі кидкову і ударну техніку, а також захисні дії. Дозволяється використовувати прийоми і удари будь-якої школи і будь-якого стилю, не можна тільки бити в місця, заборонені правилами. У таких поєдинках не тільки відточується техніка і вдосконалюється майстерність, а й зміцнюється здоров’я, а також виробляються такі чудові якості, як кмітливість, спритність  та рішучість. Китайське слово «саньшоу» означає в буквальному перекладі «вільні удари». Щоб застосовувати прийоми в реальному бою, потрібно вміти правильно реагувати на несподівану ситуацію. Саме для цього і служить саньшоу коли учасники застосовують будь-які прийоми, коли немає заздалегідь визначених дій. Тому, коли немає сенсу дотримуватися особливої ​​точності, слово «саньшоу» зазвичай перекладають як «вільний бій».