Шановні працівники соціальної сфери!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери, яке відзначається у першу  неділю листопада  згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99

 День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить людям, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість красилівчан, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час.

Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди, не відвертаєтесь, а прагнети допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

Сердечно бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею.

 

З повагою,

Голова адміністрації                                                                               Василь КРАВЧУК