13 вересня на базі базі Заслучненського ліцею ім. О. Іщука відбулись змагання з міні-футболу присвячені пам’яті загиблих воїнів Красилівщини та до Дня фізичної культури та спорту. На змаганнях були присутні голова Красилівської районної ради Василь Пасічник, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Володимир Снігур, головний спеціаліст відділу молоді, спорту та комунікацій з громадськістю Марина Лігінчук, методист фізичної культури та захисту Вітчизни Ігор Петричук, сільський голова Олександр Дьомінов, бойові побратимі Олексія Іщука.

       Олексій Іщук народився 4 травня 1990 року у селі Заслучне Красилівського району Хмельницької області. 4 травня 2018 року на будівлі школи було відкрито меморіальну дошку його пам’яті. Саме тому із села Заслучне розпочалися та продовжуються районні змагання з міні- футболу, присвячені пам’яті загиблих воїнів Красилівщини.

    Захід розпочався урочистою лінійкою всіх учасників спортивних змагань.

    З вітальними словами до присутніх звернувся голова Красилівської районної ради Василь Пасічник, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Володимир Снігур, сільський голова Олександр Дьомінов та бойові побратимі Олексія, які привітали  всіх із Днем фізичної культури і спорту та побажали перемоги у грі, здоров’я та миру нашій Батьківщині.

      Голова Красилівської районної ради Василь Пасічник та начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Володимир Снігур нагородили Грамотою Красилівської районної державної адміністрації та районної  ради за сумлінну та самовіддану працю у сфері фізичної культури і спорту, досягнуті успіхи та активну участь у змаганнях, пропаганду здорового способу життя та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту:

Микитюка Віктора Володимировича – вчителя фізичної культури Печеської ЗОШ І-ІІІ ст.

Бенюка Леоніда Васильовича – вчителя фізичної культури Росоловецького ліцею.

 Циглюк Нелю Василівну – вчителя фізичної культури Великозозулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.

    — Грамотою Управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації за зайняте ІІІ місце у районній спартакіаді школярів нагороджена Великозозулинецька ЗОШ І-ІІІ ст ( вчитель фізкультури Циглюк Неля Василівна),

 —   Грамотою Управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації за зайняте ІІ місце у районній спартакіаді школярів нагороджений Росоловецький ліцей (вчитель фізкультури Бенюк Леонід Васильович),

     —   Грамотою Управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації за зайняте І місце у районній спартакіаді школярів нагороджена Печеська ЗОШ І-ІІІ ст (вчитель фізкультури Микитюк Віктор Володимирович)

    Свої пісенні та музичні номери присутнім подарували учні Заслучненського ліцею ім. О. Іщука та духовий оркестр із Росоловецького ліцею.

   18 команд, а також команда воїнів АТО, яка відмовилась від перемоги на користь учнів, охоче взяли участь  за перехідний кубок у змаганнях з міні-футболу, адже це була чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця і відстояти честь своєї школи та селища. Всі команди запам’яталися цікавою напруженою боротьбою у кожному зіграному поєдинку. За результами перемогу здобули:

І місце – Заслучненський ліцей ім. О. Іщука

ІІ місце – Чернелівський ліцей

ІІІ місце – Федорівська загальноосвітня школа

    Команди-переможці змагань отримали медалі та грамоти від організаторів заходу.

Більше фото тут: https://drive.google.com/drive/folders/1fk6308k325evghuYPruJcZ5bB_sx9zxd