За ініціативою Президента України Володимира Зеленського було затверджено розподіл 1,68 млрд гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Нагадуємо, що на Красилівщині загальна сума субвенції з державного бюджету, що надійде у 2020 році становить 2059,708 тис. грн. За ці кошти цьогоріч планується реалізація 7 проєктів, про які ми писали раніше.

27 жовтня голова райдержадміністрації Василь Кравчук здійснив робочий візит у с. Федорівка, с.Гриценки з метою перевірки виконання проектів, зокрема таких як

« Капітальний ремонт даху Федорівської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул..Центральна,32, с.Федорівка Красилівського району»,

«Капітальний ремонт даху ДНЗ «Барвінок» по вул. Центральна, 31 в с. Федорівка Красилівського району»,

«Нове будівництво зовнішніх мереж водопостачання по вулиці Покровська в селі Гриценки, Красилівського району, Хмельницької області».

Приємно зауважити, що  всі роботи по даних проєктах знаходяться на етапі завершення.

Сьогодні  голова Красилівської РДА Василь Кравчук здійснив робочий візит в с.Заслучне з метою перевірки виконання проекту «Капітальний ремонт Заслучненського ліцею ім. О. Іщука по вул.Шкільній,1 в с. Заслучне Красилівського району Хмельницької області». На даний момент активно тривають зовнішні ремонтні роботи, які мають бути завершеними до погіршення погодніх умов.