12 листопада 2019 року під головуванням голови Красилівської районної та міської ради організації ветеранів України Володимира Боднарчука відбулась звітно-виборча конференція  ветеранів району та міста. У роботі конференції взяли участь заступник керівника апарату — начальник відділу персоналу райдержадміністрації Світлана Олексійчук, заступник голови районної ради Микола Білик, міський голова Ніла Островська,  голови первинних ветеранських організацій.

На розгляд звітно-виборної конференції було винесено ряд питань, а саме: звіт про роботу районної організації ветеранів з жовтня 2015 по жовтень 2019 року; звіт контрольно-ревізійної комісії районної організації ветеранів; вибори членів ради та членів президії ради на наступний період роботи з жовтня 2019 по жовтень 2023 року; вибори голови, заступника та секретаря організації.

З вітальним словом до присутніх звернулись керівники району та міста, які подякувала усім присутнім за невтомну й віддану працю, побажали їм життєвих гараздів й успіхів у роботі.

За активну участь у роботі районної організації ветеранів України, громадсько-політичному житті району, патріотичне виховання молоді та з нагоди проведення одинадцятої звітно-виборчої конференції ветеранів району було оголошено Подяки районної ради та районної державної адміністрації і вручено подарунки:
Барамошкіну Миколі Михейовичу – голові первинної організації ветеранів України ВАТ «Красилівський машинобудівний завод»;
Гринчуку Василю Олексійовичу – голові первинної організації ветеранів України Корчівської сільської ради;
Лаврик Євдокії Петрівні – голові первинної організації ветеранів України Яворовецької сільської ради;
Масловській Світлані Іванівні – голові первинної організації ветеранів України Заслучненської сільської ради.

В ході конференції було заслухано звіт про роботу, пророблену радою ветеранів за 4 роки, пропозиції та зауваження учасників конференції, разом з тим, розглянули багато питань з різних сфер діяльності.

Делегати конференції визнали роботу голови ветеранської організації задовільною та на наступні чотири роки повторно обрали його головою Уманської районної організації ветеранів війни та праці.