10 січня 2016 року голова райдержадміністрації Ніла Островська та голова районної ради Василь Пасічник взяли участь  у  відкритті  дошкільного навчального закладу в с.Гриценки.

Реконструкція приміщення згідно європейських стандартів стала можливою завдяки об’єднаним зусиллям благодійників, меценатів і громади села. Головними інвесторами стали: Благодійний фонд «Зміцнення громад», корпорація «Сварог Вест Груп», Голландський християнський фонд «Oekroe», фермерське господарство «Деметра Агро». Усього на реконструкцію будівлі було витрачено понад 2 млн. грн.

Реконструкція споруди велася майже два роки. Спонсори та будівельники докладали усіх зусиль до того, аби створити європейські умови для виховання та розвитку дітей. Про меблі, побутову техніку, посуд, іграшки, облаштування дитячого майданчика та території садочка, огорожу подбав виконком сільської ради.

На свято були запрошені директор Благодійного фонду «Зміцнення громад» Тетяна Василик, директор корпорації «Сварог Вест Груп» Микола Дячук, директор Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації Олег Фасоля, начальник Управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Заїка, голова райкому профспілки працівників освіти і науки Володимир Снігур, директор СФГ «Деметра Агро» Володимир Паляниця. Дорогим гостям за українським звичаєм піднесли хліб та сіль.

Кожен з гостей подарував садочку чимало подарунків, а кожна дитина, присутня на святі, отримала солодкий подарунок та жовто-блакитні кульки.

Перерізати червону стрічку випала честь сільському голові Леоніду Куклінському, директору БФ «Зміцнення громад» Тетяні Василик та голові ФГ «Деметра Агро» Володимиру Паляниці.

Чимало гарних, щирих слів подяки на святі пролунало на адресу сільського голови Леоніда Куклінського, який зумів переконати усіх у необхідності ДНЗ у селі, а також меценатам і спонсорам, завдяки яким малеча села отримала такий гарний подарунок. 

Від імені усіх батьків, а також колективу працівників садочка усім меценатам і спонсорам щиро подякували священик місцевого Свято-Покровського храму ієрей Олександр Демідов та завідувач ДНЗ Людмила Лисюк.

Гості та господарі колядували, насолоджувалися виступами дітей, танцювали разом з дітками.

На завершення свята усі присутні сфотографувалися на згадку.